پاورپوینت تفکر قالبی چیست - فایل ناب

پاورپوینت تفکر قالبی چیست

  • شناسه : 89888
  • فرمت اصلی : pptx
  • تعداد صفحات : 48
  • حجم فایل : 0.58 مگابایت
قیمت : 21800 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

پاورپوینت تفکر قالبی چیست

پاورپوینت تفکر قالبی چیست شامل 48 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

عقیده قالبی Stereotypes ریشه‌ای یونانی دارد و به معنای «محکم» و «غیرمتحرک» است و اصطلاحا تصور یا عقیده‌ای است که شخص یا گروهی بدون تعمق بپذیرد. عقیده قالبی، بیانگر قضاوتی ساده شده، بررسی نشده و گاه نادرست، در باب گروهی دیگر و یا حتی وقایعی چند است. به تصور قالبی، نگرش کلیشه‌ای نیز گفته می‌شود که ممکن است در یافتن علل دقیق مسائل و واقعیتهای اجتماعی مشکلاتی بوجود آورد.

تفکر قالبی (کلیشه ای) ترکیبی از نگرشها و پیشداوریها است و به هر نوع باور تعمیم یافته به حد اغراق، و اغلب نادرست، درباره گروهی از مردمان اطلاق میشود که شخص بر پایه ان چنین می پندارد که همه افراد ان گروه از ویژگی معینی برخوردار اند؛ مثلاً این تصور که قالبی که همه اسکاتلندی ها خسیس اند و یا همه سیاه پوستان خرافه پرست، تنبل، و خوشگذران هستند و یهودیان مادی پولدوست و بلند پرواز.

از نظر جامعه شناسی تصورات قالبی، باورهای تعمیم یافته ای است که در مورد برخی از اقلیتهای مذهبی، نژادی و قومی ساخته و پرداخته میشود. اعضای این اقلیتها، ویژگیهای شخصیتی و الگوهای رفتاری خاص و از پیش تعین شده ای از خود نشان میدهند. بنابراین، تصورات قالبی در برابر استدلال مخالف سخت مقاومت میکند و فردی که دارای باورهای قالبی است، همواره دچار تعصب میشود. مثال: تصورات قالبی عامه گهگاهی در جوامع مختلف نسبت به برخی از الگو ههای قومی، نژادی یا محلی بروز میکند. در بسیاری از کشورها، تصورات قالبی عامه از قبیل نسبت دادن هر یک از صفات خست، سادگی، زرنگی، مهمان نوازی و تعصب به ساکنان هر یک از مناطق جغرافیایی  کشور، وجود داشته است، اما واقعیت این است که این صفات، به طور انحصاری در هیچ یک از این مناطق عمومیت ندارد. در میان ساکنان مناطقی که تصورات قالبی خست نسبت به آنان رواج دارد، افرادی سخاومندی بسیاری وجود دارند و در میان ساکنان مناطق گوناگونی که تصورات قالبی سادگی، زرنگی، مهمان نوازی یا تعصب نسبت به آنان رایج است، افراد زرنگ، ساده، مهمان گریز یا غیر متعصب بسیاری یافت میشود.

تفکر قالبی تصوری است کلی و بی انعطاف که در ذهن انسان جای میگیرد و در قضاوتها مورد استفاده واقع میشود. بی تردید، داوریهایی که بر چنین تصورات و عقایدی استوار باشد ممکن است با واقعیت ارتباط داشته باشد، اما این ارتباط سطحی و غالباً نادرست است. شخصی که در ذهن خود تصویری از ملتی می سازد و آن را در مورد همه افراد آن ملت صادق می داند، دستخوش عقاید قالبی و قضاوتهایش سریع، کلی و سطحی است. مخالفت برخی از سفید پوستان آمریکا با سیاه پوستان، و عدم پذیریش دانش آموزان سیاه پوست در مدارس سفید پوستان، حاکی از پیشداوری های نژاد پرستانه ای است که از یک قرن پیش به این طرف در میان بسیاری از سفید پوستان وجود داشته است.این مخالفت نشان می دهد که ادراکات آنها بر اثر تفکر قالبی شکل گرفته است. هورویتز و دیگران تصاویری را به کودکان سفید پوست نشان دادند و از آنها خواستند این تصاویر را تفسیر کنند. وقتی به کودکان خانه و باغ زیبا نشان دادن و از آنها پرسیدند " زن سیاه پوست چه میکند؟ " بسیار از کودکان جواب دادن که زن مشغول نظافت خانه و باغ است و حال آنکه در واقع در تصویر، زن سیاه پوستی وجود نداشت. به عبارت دیگر، چون د ذهن کودکان مفهوم قالبی سیاه پوست به صورت کلفت وجود داشت، برای آنان تصور اینکه ممکن است در خانه ای به این زیبایی، سیاه پوست کار دیگری جز کلفتی انجام دهد، دشوار بود.

 و ...

فهرست مطالب

مقدمه

خاستگاه تفکر قالبی

پیشداوری و تفکر قالبی

رویکرد های مختلف تفکر قالبی

نقش تفکر قالبی در مناسبات اجتماعی

نتیجه گیری

پیشنهادات

پایان

 

عنوان : تفکر قالبی چیست

فرمت : پاورپوینت

حجم : 592 کیلوبایت

تعداد صفحات : 48 

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 

پاورپوینت تفکر قالبی چیست

    قیمت : 21800 تومان

    خرید و دانلود

    • پاورپوینت تفکر قالبی چیست

    • شناسه محصول :89888
    • موضوع : روان شناسی
    • فرمت اصلی فایل : pptx
    • تعداد صفحات : 48
    • حجم فایل: 0.58 مگابایت
برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.
توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.
بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.
در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره های 09192682620 و 09909964245 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.
اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.
برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com