گزارش كارآموزی در اداره كل امور فنی و تجهیزات شركت فرودگاههای كشور - فایل ناب

گزارش كارآموزی در اداره كل امور فنی و تجهیزات شركت فرودگاههای كشور

  • شناسه : 63776
  • فرمت اصلی : doc
  • تعداد صفحات : 44
  • حجم فایل : 0.04 مگابایت
قیمت : 20000 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

گزارش كارآموزی در اداره كل امور فنی و تجهیزات شركت فرودگاههای كشور

گزارش كارآموزی در اداره كل امور فنی و تجهیزات شركت فرودگاههای كشور


سپاسگذاری

با نهایت سپاس از خداوند متعال كه مرا در تمام مراحل زندگی و به خصوص در این مرحله از زندگی كه مرا یاری كرده تا بتوانم دوران تحصیلی خود را در مقطع كاردانی به پایان برسانم ، جادارد كه از استادان خود در این دانشكده و به خصوص استاد راهنمای كارآموزی اینجانب جناب آقای دكتر برهانی كه لازم می دانم از ایشان تقدیر و تشكر به عمل آورم . همچنین از سرپرست و مسئول اداره ماشین آلات اداره فنی تجهیزات شركت فرودگاههای كشور نیز كه كال همكاری را با اینجانب در زمینه پذیرش و آموزش دوره كارآموزی اینجانب داشته اند تشكر و قدردانی نمایم .

در پایان از تمامی استادان و راهنمایان و دوستان خود كه مرا در این مقطع از زمان یاری نموده اند . تا به حول و قوه الهی این دوران را با موفقیت به پایان برسانم كمال سپاس و شكر گذاری را به درگاه خداوند منان دارم .

 




آشنایی به مكان كارآموزی

اداره فنی و تجهیزات شركت فرودگاههای كشور

این اداره از ادارات شركت فرودگاههای كشور و تحت نظارت سازمان هواپیمایی كشوری وابسته به وازت راه و ترابری می باشد ، شركت فرودگاههای كشور شامل ادارات دیگری از جمله اداره تشریفات ، اداره تداركات و سایر ادارات مربوطه می شود .

اداره فنی و تجهیزات فرودگاههای كشور در ضلع شمالی فرودگاه مهر آباد قرار گرفته است و دارای یك محوطه جداگانه از فرودگاه می باشد .

این اداره شامل اداره جات فنی منطقه می باشد ، از جمله اداره ماشین آلات – اداره برق و قدرت ، اداره خرید ، اداره تاسیسات می باشد .

محدوده خدمات این اداره در بخش روشنایی و برق باندهای فرودگاههای كشور          می باشد كه توسط اداره برق كه دارای ترانس ها و ژنراتورهای بسیار بزرگ می باشد و تكنسین ها و مهندسین مربوط در آن مشغول به كار می باشند .

در اداره ماشین آلات تعمیر و سرویس و نگهداری ماشیم ها و اتومبیل ها و تمامی قطعات مكانیكی مورد استفاده در فرودگاهها و اتومبیل های تحت اختیار شركت فرودگاهها ، سازمان هواپیمایی كشوری پلیس فرودگاه و كامیونت های حمل و لیفتراك و ماشینهای مخصوص خط كشی باندها در این مكان صورت می گیرد .

این اداره شامل قسمت های مختلفی می باشد از جمله كارگاه اتومبیل های بنزینی – كارگاه دیزل – كارگاه برق خودرو – كارگاه صافكاری – كارگاه نقاشی – كارگاه پنچر گیری و كارگاه تعویض روغن و كارگاه تراشكاری می باشد .

این محوطه در یك سوله در حدود 1500 متر در اختیار دارد كه دفاتر مسئولان نیز در همین قسمت می باشد . مسئول اداره ماشین آلات آقای مصطفوی است كه مسئول كار آموزی اینجانب نیز بوده است . در قسمت دیگر از اداره ماشین آلات انبار وجود دارد كه قطعات مورد نیاز كارگاههای موجود در اداره را تامین می كند .

هر یك از كارگاههای نامبرده شده در قسمت قبل دارای چند تكنسین و كارگر فنی و یك مسئول بوده اند ، كه اینجانب در كارگاه اتومبیل های بنزینی بنابر صلاحدید سرپرست كاآموزی مشغول بوده ام .

در این كارگاه اتومبیل های سواری از جمله پیكان ، پژو – رنو- پاترول – وانت مزدا –و دیگر اتومبیل های دولتی مربوط برای تعمیر و عیب یابی و سرویس مراجعه می كردند و رسیدگی می شدند .

مهمترین كارهای صورت گرفته كه توسط اینجانب در كنار تكنسین های این بخش كه بر روی این اتومبیل ها صورت می گرفته بدین صور بود :

تنظیم موتور – تنظیم دلكو – تنظیم كاربراتور – تشخیص عیوب – تعویض لنت های جلو و عقب – تعویض قطعات معیوب – تنظیم و رگلاژ ترمز و كلاچ- تعویض قطعات رادیاتور از جمله عیب آب – ترموستات و اتصالات .

بازدید سطح روغن ترمز و كلاچ – بازدید باتری – و در نهایت تائید عیوب برای انجام تعمیرات در خارج از اداره این كارگاه دارای 5 نفر كارگر فنی می باشد كه همگی در استخدام اداره می باشند و ساعات كاری از 7 صبح تا 5/3 عصر می باشد .



مقدمه

بعد از گذراندن دوره كارآموزی برای پروژه كارآموزی آنچه را كه اینحانب لازم          می دانستم تا به رشته تحریر در آورم كه مورد توجه و تائید استاد كارآموزی اینجانب قرار بگیرد .

تعمیر  و نگهداری

سرویس و مراقبت منظم از موتور اتومبیل علاوه بر آن كه عمر موتور را افزایش می دهد از هزینه اضافی و كاهش قیمت اتومبیل نیز به طور محسوسی جلوگیری می نماید

آب بندی موتور : راه اندازی و استفاده ملایم از اتومبیل نو یا یك موتور تازه تعمیر را آب بندی موتور می گویند . و تا 800 كیلومتر اول بایستی كم و متناسب با دنده مورد لزوم و با احتیاط رانندگی نمود و نباید به موتور فشار آورد تا قطعات جدید و متحرك به تدریج سائیده و جا افتاده و اصطلاحاً «آب بندی » می گردد . در هر موتور نو سطوح كاری یا تماس قطعات با یكدیگر دارای لقی یا خلاصی فوق العاده كم بوده و باید آب بندی شوند تا از گریپاژ كردن احتمالی آنها جلوگیری شود . هنگامی كه یك موتور نو یا تازه تعمیر روشن می گردد ذرات بسیار ریز فلز از سطوح متحرك و كاری تراشیده شده و توسط روغن جمع آوری می گردد . برای خارج كردن این ذرات از موتور اغلب توصیه می شود كه روغن موتور پس از طی 800 كیلومتر اول و پس از آن هر 5000 كیلومتر تعویض گردد .(برای اتومبیل پیكان 2000 كیلومتر توصیه می شود ) . همیشه روغن را هنگامی كه موتورداغ است تعویض نمایید ، زیرا روغن گرم راحت تخلیه شده و تمامی ذرات خارجی موجود در ان تخلیه می شوند . در طول مدت آب بندی موتور ، سرعت اتومبیل بایستی پایین نگه داشته شود و از سرعت زیاد و شتاب گیری ناگهانی خودداری نمود . دستورات لازمه در این مورد در كتابچه راهنمای اتومبیل درج شده است .

از فشار زیاد به موتور یا حركت رد سربالایی ها دنده سبك ، یا گازدادن بیش از حد و بالا رفتن دور موتور در نده سنگین خود داری نموده و در عوض هر قدر به 800 كیلومتر اول نزدیك می شوید ، تدریجاً فشار به موتور را افزایش دهید و از موتور كار بیشتر بكشید .

تعویض روغن : روغن باید مطابق با دستور العمل كارخانه سازنده اتومبیل بوده و در فواصل معین تعویض گردد . استفاده از پیچ تخلیه روغن كه دارای خاصیت آهن ربا باشد در كارتر جعبه دنده و دیفرانسیل مفید تر است زیرا ذرات آهن را جذب نموده و مانع از گردش مجدد آن در داخل موتور خواهد شد . امروزه معمولاً پیچهای تخلیه روغن دارای خاصیت آهن ربایی می باشد . تعویض روغن در موعد مقرر و طی مسافت مورد نظر به تنهایی كافی بنوده بلكه با یو توجه داشت اتومبیلی كه ماسفت های كوتاه طی می نماید و موتور آن به طور كوتاه مدت روشن می ماند فرصت كافی نخواهد داشت تا روغن را گرم نماید و چون در موقع استارت زدن موتور هنوزسر است عمل تقطیر صورت گرفته و قطرات آب در داخل آن ایجاد می گردد و از طرفی چون روغن به اندازه كافی گرم نمی شود تا این قطرات آب را به بخار تبدیل نماید ، لذا معمولاً در روغن باقی مانده و باعث رقیق شدن آن می گردند ، با رقیق شدن روغن، اثرات روغنكاری آن كاهش یافته و موجب رسوب لجن در محفظه روغن خواهد شد.

استارت زدن در هوای سرد : تا آنجا كه ممكن است از ساسات برتای زمان كوتاه استفاده می كند . در هوای سرد وقتیكه موتورسرد است ابتدا دكمه ساسات را بكشید تا هوای كمتر و در عوض بنزین بیشتری وارد پیاله كاربراتور شود و سپس استارت بزنید ، پس از روشن شدن نیز در اولین فرصت دكه ساسات را به حالت اولیه برگردانید زیرا وارد شدن بنزین اضافی به اطاق احتراق موتور موجب شسته شدن لایه های روغن بین پیستون و سیلندر و پایین سوپاپ و گاید سوپاپ شده و اینكار باعث سائیده شدن فلز به فلز و فرسایش سریع قطعات می گردد .


باز كردن درب سوپاپ :

1-  در صورت لزوم وایرشمعها را باز كرده و توسط برچسب آنها را شماره گذاری كنید ، برای دسترسی بهتر ، هر گونه لوله از جمله هواكش و فیلتر هوا را باز كرده و سپس پیچهای درب سوپاپ به سر سیلندر را باز نمائید .

2-   درب سوپاپ را كه خیلی سبك است با دست از دو انتها نگه داشته و ان را به طور عمودی از سر سیلندر بالا بكشید برای این كار به زور متوسل نشوید ، همیشه قبل از باز كردن دقت نمائید كه یك عدد واشر یدكی و از همان نوع موجود باشد .

فیلر گیری سوپاپ :

وقتیكه موتور گرم می شود قطعات آن از جمله میل تایپیت گرم شده و منبسط       می گردد . لذا بایستی یك فاصله ازاد بین میل سوپاپ و استكانی تایپیت موجود داشته باشد تا یقین حاصل گردد سوپاپها بسته می شوند . این فاصله آزاد را « فیلر سوپاپ »  نیز گویند . از ان جائیكه تنظیم این فاصله بر روی میل سوپاپ عملی نمی باشد این تنظیم یا فیلرگیری رد اسبك و یا انگشتی انجام می شود . اكثر كارخانه های سازنده ، تعداد فیلر گیری سوپاپ را برای موتور سرد و برخی برای هر دو حالت سرد و گرم در كتابچه درج می نمایند . در بعضی از اتومبیل ها این اعداد برای سوپاپ دود و هوا متفاوت می باشد . در صورت تردید و اینه كدام عدد برای سوپاپ دود و كدام برای هوا می باشد می توانید فیلر بزرگتر برای سوپاپ دود در نظرمی گیرند .

برای فیلر گیری از اسبابی به نام فیلر گیج (Feele Gauge) استفاده می گردد و تیغه مورد نظر را فیلر را در زیر انگشتی قرار داده و تنظیم می نمایند . قبل از تنظیم دقت نمائید كه سوپاپ كاملاً بسته باشد .

یك قانون برای موتورهای چهار سیلندر وجود دارد كه برای فیلر گیری سیلندرهای متقارن را پیدا كرده و یكی از قیچی كرده و دیگری را فیلر گیری می كنیم مثلاً در یك موتور چهار سیلندر هرگاه سوپاپهای چهار و در حالت قیچی باشد سوپاپهای سیلندر یك در حالت كاملاً بسته قرار دارند پس می توان آن ها را فیلر گیری كرده و بهمیت ترتیسب سوپاپهای سیلندر یك را قیچی و سوپاپهای سیلندر چهار را فیلر گیری می كنیم . در مورد سیلندر 2و 3 نیز به همین عمل تكرار می كنیم .

توسط آچار رینگ ، مهره قفلی پشت اسبك را شل نموده و پیچ تنظیم را بوسیله پیچ گوشتی را تنظیم نمائید تا فاصله صحیح بدست اید فاصله را با فیلر آزمایش نمائید و ارگ كاملاً درست بود پیچ گوشتی را بدون حركت نگه داشته و توسط آچار مهره را قفل نمائید. سر انجام لقی را بررسی كنید كه درست باشد . توجه : تیغه فیلر بایستی به سفتی از فاصله عبور نماید .

باز كردن انگشتی و متعلقات آن :

1-  مثل روش باز كردن سر سیلندر ، از وسط شروع به باز كردن پیچهای نگه دارنده نموده و یك در میان و هر بار حدود نیم دور پیچها را باز كرده و یه همین روش تمام پیچها را ابز  نمائید ، اینكار از تاب برداشت سوپاپها جلوگیری می نماید .

2-   حال می توانید میل انگشتی را باز نمائید آن را در جای خشك و تمیز قرار دهید توصیه می گردد قطعات موتور به ترتیبی كه باز می شوند چیده شوند تار موقع بستن با مشكل مواجه نگردد .

3-   با برداشت میل انگشتی می توان میل تایپیت ها را بیرون كشید و قبل از بیرون كشیدن تكان دهید تا متعلقات آن خارج نشوند بوسیله تكه ای كاغذآنها را شماره گذاری نموده و به همان ترتیب حفظ كنید . 

    قیمت : 20000 تومان

    خرید و دانلود

    • گزارش كارآموزی در اداره كل امور فنی و تجهیزات شركت فرودگاههای كشور

    • شناسه محصول :63776
    • موضوع : عمومی و آزاد
    • فرمت اصلی فایل : doc
    • تعداد صفحات : 44
    • حجم فایل: 0.04 مگابایت
برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.
توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.
بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.
در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره های 09192682620 و 09909964245 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.
اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.
برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com