پاورپوینت معماری کتابخانه بادلیان - فایل ناب

پاورپوینت معماری کتابخانه بادلیان

  • شناسه : 103607
  • فرمت اصلی : pptx
  • تعداد صفحات : 61
  • حجم فایل : 29.29 مگابایت
قیمت : 23900 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

پاورپوینت معماری کتابخانه بادلیان

پاورپوینت معماری کتابخانه بادلیان ppt در 61 اسلاید تهیه شده که برای دانشجویان معماری بسیار کاربردی می باشد. میتوانید به راحتی این پاورپوینت قابل ویرایش را دانلود کنید. در ادامه بخشی از محتوای این پاورپوینت را به همراه فهرست و تصویر  پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت برای بررسی شما قرار داده ایم و برای داشتن محتوای کامل می توانید این فایل را خریداری نموده و بلافاصله پس از پرداخت آنلاین به محتوای فایل دسترسی داشته باشید. همچنین یک نسخه از این پاورپوینت به ایمیل شما ارسال خواهد شد تا همیشه به آن دسترسی داشته باشید.

 

کتابخانه بادلیان

كتابخانه بادلیان كتابخانه اصلي پژوهشي دانشگاه آكسفورد و از قديمي‌ترين و مهم‌ترين كتابخانه‌هاي انگلستان است. نام اين كتابخانه از سر توماس بودلي (1545-1613) سياستمدار و دانشور انگليسي گرفته شده است. وي در فاصله سال‌هاي 1597-1602 پس از بازنشسته شدن و كناره‌گيري از سياست، كتابخانه كهنه دانشگاه را كه به مدت 50 سال منهدم و متروك بود، احيا كرد و بخشي از بودجه بناي تازه آن را هم خود تامين كرد و شخصي به‌نام توماس جيمز را به‌عنوان نخستين كتابدار آن برگماشت.

مكاتبات ميان بادلي و جيمز از جالب‌ترين و آگاه‌كننده‌ترين مدارك در باب كتابداري در سده‌هاي گذشته است (3: ج 2، ص 649). ثمره كار جيمز به‌عنوان كتابدار دو فهرست است كه اولي را وي در سال 1605 از روي رف‌برگه‌ها تهيه كرده بود، و ديگري نيز فهرست كتابي است كه در 1620 منتشر كرد. اين دو فهرست نخستين فهرست‌ها از نوع خود در انگلستان هستند و ديگران نيز از آنها تقليد كردند. فهرست‌هاي موضوعي كه وي تهيه كرد هنوز بر روي برگه باقي مانده است.

 

ساختمان کتابخانه بادلیان

مشكل فضا براي جا دادن كتاب‌ها از همان آغاز در كتابخانه بادلیان مطرح بود. در همان بيست سال نخست تأسيس كتابخانه، به آن بخشي افزوده شد. نقشه افزوده بعدي در 1629 در انداخته شد تا براي ذخيره نسخه‌هاي خطي از آن استفاده شود.

مجموعه‌هاي به نسبت كلان و ارزشمندي كه در طول سده هفدهم و به‌ويژه ميانه سده هجدهم به كتابخانه بادلیان اهدا شد، بنا و كاركنان معدود آن را به سختي زير فشار قرار داد و در ميانه سده نوزدهم نياز مبرم به فضا براي استفاده‌كنندگان و بناي بسيار زيبا و ارزشمند و تاريخي رادكليف واقع در صحن دانشگاه كه شاهكار معماري قرن گذشته بود به كتابخانه داده شد. از اين به بعد تا دهه 1920 تغيير و بهبود محسوسي در فضاي كتابخانه به‌وجود نيامد. در دهه مذكور، بادلیان كتابخانه‌هاي علوم رادكليف، كتابخانه مؤسسه هندشناسي، و كتابخانه ساختمان رودس را نيز جذب و در خود ادغام كرد و سيستم كتابخانه‌اي واحدي را ايجاد كرد كه در عين حال استفاده جداگانه از اين مجموعه‌ها را نيز ممكن مي‌ساخت.

 

تاریخچه کتابخانه‌ی بادلین 

کتابخانه‌ی بادلین متعلق به دانشگاه آکسفورد است و ۵ ساختمان مجزا را دربرمی‌گیرد و در شمار قدیمی‌ترین کتابخانه‌های قاره‌ی اروپا قرار دارد.

«کتابخانه‌ی بادلین» (Bodleian Library)، کتابخانه‌ی اصلی دانشگاه آکسفورد است و یکی از قدیمی‌ترین کتابخانه‌ها در اروپا به حساب می‌آید. علاوه بر آن بعد از «کتابخانه‌ی بریتانیا» (British Library) در لندن، عنوان دومین کتابخانه‌ی بزرگ انگلیس به بادلین اختصاص دارد. 

 

معماری کتابخانه‌ی بادلین 

 اصلا مهم نیست که چقدر طرفدار کتاب خواندن در زندگی‌تان هستید. فقط کافی است از کتابخانه‌ای با شکل و شمایلی شبیه «بادلین» سر دربیاورید تا ناخودآگاه دل‌تان برای کتاب‌ خواندن ضعف برود. وقتی توماس بادلی در سال ۱۵۹۸ تصمیم گرفت مرمت ساختمان قدیمی کتابخانه دانشگاه آکسفورد را شروع کند، هیچ نمی‌دانست که تا قرن‌ها بعد اسمش روی کتابخانه آکسفورد خواهد ماند و علاوه بر دانشجویان گردشگرانی هم از سراسر دنیا به آکسفورد می‌آیند تا سری به این مجموعه قدیمی بزنند؛ مجموعه‌ای با دالان‌های بزرگ و قفسه‌های عریض و طویل که کتاب‌ها را تا جایی در نزدیکی سقف رسانده است.

 

 

فهرست

كتابخانه بادلیان

تاریخچه

ساختمان

سبک معماری در کتابخانه بادلین در آکسفورد

گسترش در امروز

کتابخانه بادلین در قرن هجدهم و نوزدهم

قرن بیستم و کتابخانه جدید

گذری بر تاریخ کتابخانه بادلین

بازسازی مجدد کتابخانه بادلین

 

 

عنوان: پاورپوینت معماری کتابخانه بادلیان 

فرمت: pptx

تعداد صفحات: 61 اسلاید

تصویر پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت

پاورپوینت معماری کتابخانه بادلیان 

    قیمت : 23900 تومان

    خرید و دانلود

    • پاورپوینت معماری کتابخانه بادلیان

    • شناسه محصول :103607
    • موضوع : معماری
    • فرمت اصلی فایل : pptx
    • تعداد صفحات : 61
    • حجم فایل: 29.29 مگابایت
برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.
توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.
بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.
در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره های 09192682620 و 09909964245 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.
اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.
برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com