مبانی نظری و پیشینه تحقیق اهرم مالی، شاخص‌های سودآوری و شاخص‌های نقدینگی - فایل ناب

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اهرم مالی، شاخص‌های سودآوری و شاخص‌های نقدینگی

  • شناسه : 95425
  • فرمت اصلی : doc
  • تعداد صفحات : 50
  • حجم فایل : 127.37 مگابایت
قیمت : 24000 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اهرم مالی، شاخص‌های سودآوری و شاخص‌های نقدینگی

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق اهرم مالی، شاخص‌های سودآوری و شاخص‌های نقدینگی

 

فرمت فایل: word

تعداد صفحات: 50

 

اساس مباحث این تحقیق و همچنین استدلال مربوط به چگونگی گزینش معیار تغییرات اهرم مالی برای بررسی و آزمون بر مبنای نظریه سلسله‌مراتب گزینه‌های تأمین مالی (نظریه تدریجی)[1] و همچنین فرضیه عدم تقارن اطلاعات[2] قرار دارد، که هر دو از الگوهای پیشرفته تأثیر ساختار سرمایه‌بر ارزش شرکت‌ها هستند، قرار دارد.

به دلیل اختلاف در هزینه‌های تأمین مالی، شرکت‌ها ترجیح می‌دهند از بدهی‌ها به‌جای انتشار سهام استفاده کنند. ازاین‌رو، بدتر شدن عملکرد عملیاتی در وهله‌ی اول خود را در افزایش بدهی یا سطح اهرم مالی (بدهی‌ها تقسیم‌بر جمع دارایی‌ها) نشان می‌دهد. لازم است خاطرنشان شود که در بحث برای هر شرکت، تغییرات در بدهی و تغییر در اهرم مالی به‌صورت مترداف به کار می‌رود؛ اما در کار تجربی، تمرکز بر تغییرات در اهرم مالی به‌جای تغییرات در بدهی به‌منظور کنترل تأمین مالی پروژه‌های جدید سرمایه‌گذاری مدنظر قرار می‌گیرد؛ چراکه برخلاف تأمین مالی برای فعالیت‌های عملیاتی، تأمین مالی برای پروژه‌های جدید سرمایه‌گذاری (رشد دارایی‌ها) باید بازده سهام را به‌طور متوسط افزایش دهد (به‌عبارت‌دیگر با بازده رابطه مستقیم دارد)؛ چراکه مدیران، پروژه‌های سرمایه‌گذاری را اجرا می‌کنند که خالص ارزش فعلی مثبتی داشته باشد (دمیتر و جین[3]، 2008).

2-3 اهرم مالی و نقدینگی

وجه نقد از منابع مهم و حیاتی هر واحد اقتصادی است. در اتخاذ بسیاری از تصمیمات مالی، جریان‌های نقدی نقشی محوری دارند. همچنین اطلاعات تاریخی مربوط به جریان وجوه نقد می‌تواند برای کنترل میزان دقت ارزیابی‌های گذشته مفید واقع‌شده و رابطه بین فعالیت‌های واحد تجاری و دریافت‌ها و پرداخت‌های آتی آن را نشان دهد. شرکت‌ها درصد معینی از دارایی‌های خود را به‌صورت نقدی نگهداری می‌کنند. علاوه بر این، تعداد زیادی از شرکت‌ها سطح دارایی‌های نقدی خود را افزایش داده‌اند (ژانگ[4]، 2011). فریرا و ویللا[5] (2004) با بررسی نسبت وجه نقد به دارایی‌های شرکت‌های اتحادیه پولی اروپا، نتیجه گرفتند که این شرکت‌ها، 15% از کل دارایی‌های خود را به‌صورت نقد یا شبه نقد نگهداری می‌کنند. باتس و همکاران[6] (2006) نیز گزارش نمودند که میانگین نسبت وجه نقد به دارایی‌های شرکت‌های صنعتی ایالات متحده از سال 1980 تا 2004 به میزان 129% افزایش‌یافته است. با توجه به ادبیات پیش‌گفته و همچنین بسیاری از مطالب دیگر، می‌توان به اهمیت روزافزون وجه نقد در شرکت‌ها پی برد. درنهایت این مدیران هستند که تصمیم می‌گیرند آیا وجه نقد بین سهامداران توزیع شود، در این تحقیق نیز به‌منظور کنترل بدهی‌هایی که در جهت رشد دارایی‌ها سرمایه‌گذاری‌های جدید ایجادشده، از تغییر در اهرم مالی به‌جای تغییر در بدهی‌ها استفاده‌شده است؛ علاوه بر آن، رشد دارایی‌ها نیز به‌طور مستقیم کنترل می‌شود (بزرگ اصل، 1384).

ممکن است تغییرات در اهرم مالی شامل اطلاعات مشابهی با معیارهای سنتی مبتنی بر سود باشد، اما حداقل دو استدلال می‌توان ارائه کرد که چرا تغییرات در اهرم مالی شامل اطلاعات سودمند اضافه‌تر و متفاوتی در مورد تغییرات در عملکرد عملیاتی است: اول اینکه اغلب اصول پذیرفته‌شده حسابداری از هزینه‌های تاریخی برای محاسبه سود استفاده می‌کند و ازاین‌رو تغییرات در عملکرد عملیاتی جاری، ضرورتاً در سود گزارش‌شده دوره جاری منعکس نیست. اما در مقابل می‌توان انتظار داشت که تغییرات جاری در اهرم مالی نشانه‌ای از تغییرات در عملکرد عملیاتی همان دوره باشد. دوم به دلیل اینکه بدهی‌ها یکی از اقلام ترازنامه است و ارزش آن‌ها به‌طورمعمول، ارزش بازاری و جاری آن‌هاست، سطح بدهی‌ها احتمالاً شامل خطاهای اندازه‌گیری کمتری نسبت به سود یا تغییرات در سود است (سینایی، 1382).

ازآنجاکه نمی‌توان به‌طور مستقیم تغییرات در سطح عملکرد عملیاتی را مشاهده کرد و از طرفی نیز انتظار می‌رود چنین تغییراتی در بازده سهام منعکس باشد، بنابراین در این تحقیق از بازده سهام به‌عنوان نشانه تغییرات عملکرد عملیاتی استفاده‌شده است.

 

[1] . The Pecking Order

[2] . Information Asymmetry Hypothesis

[3] . Demiter & Jain

[4] . Zhang

[5] Ferira & Vilela

[6] . Bates et al.

 

فهرست مطالب

 مبانی نظری اهرم مالی، شاخص‌های سودآوری و شاخص‌های نقدینگی

تغییرات اهرم مالی، مفاهیم و دیدگاه‌ها

اهرم مالی و نقدینگی

نقدینگی

وجه نقد

طبقه‌بندي‌ جريانهاي ‌نقدي‌و نحوه‌ ارائه‌ صورت ‌جريان‌ وجوه نقد

تجزیه‌وتحلیل سودآوری شرکت‌ها

تجزیه‌وتحلیل نسبت‌ها

نسبت‌های نقدینگی

سرمایه در گردش

نسبت جاری

نسبت سریع

نسبت‌های فعالیت

نسبت‌های حساب‌های دریافتنی

نسبت ‌های موجودی کالا

نسبت گردش کل دارایی‌ها

نسبت‌های اهرمی

نسبت پوشش هزینه بهره

نسبت بدهی به حقوق صاحبان سهام

نسبت‌های سودآوری

نسبت حاشیه سود

نسبت درآمد هر سهم (EPS)

نسبت قیمت بازار درآمد هر سهم (P/E)

نسبت‌های پرداخت سود سهام

ارزش دفتری هر سهم

مفهوم بنيادي سود

مفهوم سود در سطح ساختار ( قواعد و تعاريف)

مفهوم سود در سطح معاني ( ارتباط با واقعیت‌های اقتصادي )

مفهوم سود در سطح عمل( نحوه استفاده از آن توسط استفاده‌کنندگان):

اهمیت سود

مفهوم سودآوری

معیارهای سنجش سود

ماهیت سود تقسیمی و نقش آن :

دو نگرش مهم در مورد تصمیمات سود سهام:

ثبات و پايداري سود :

ثبات سود (سود دائمی)

مبانی نظری ارتباط اهرم مالی و سرمایه‌گذاری و سودآوری

عوامل مؤثر بر سودآوری شرکت‌های بورس

نوع صنعت

اندازهی شرکت

عمر شرکت

نسبت سرمایه به دارایی

نسبت بدهی به دارایی

هزینهی تبلیغات

ارزیابی سودآوری و نقدینگی شرکت‌ها

شاخص‌های نقدینگی:

شاخص‌های نوین نقدینگی

مزایای شاخص‌های نوین نقدینگی نسبت به شاخص‌های سنتی نقدینگی

اهرم مالی و سطح نگهداشت نقدینگی

پیشینه تحقیق

تحقیقات انجام‌شده در داخل کشور

تحقیقات انجام‌شده در سایر کشورها

منابع:

    قیمت : 24000 تومان

    خرید و دانلود

    • مبانی نظری و پیشینه تحقیق اهرم مالی، شاخص‌های سودآوری و شاخص‌های نقدینگی

    • شناسه محصول :95425
    • موضوع : مدیریت
    • فرمت اصلی فایل : doc
    • تعداد صفحات : 50
    • حجم فایل: 127.37 مگابایت
برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.
توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.
بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.
در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره های 09192682620 و 09909964245 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.
اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.
برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com