پاورپوین.21ت موزه های ترکیه - فایل ناب

پاورپوین.21ت موزه های ترکیه

  • شناسه : 68965
  • فرمت اصلی : pptx
  • تعداد صفحات : 33
  • حجم فایل : 0.6 مگابایت
قیمت : 23000 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

پاورپوین.21ت موزه های ترکیه

پاورپوین.21ت موزه های ترکیه


فایل پاورپوینت موزه های ترکیه،در حجم 33 اسلاید،همراه با یک هدیه ویژه.

بخشی از متن:
نخستین موزه ترکیه در اواسط قرن نوزدهم احداث شد. تا آن زمان آثار ارزشمند قدیمی در خزانة اندرون، در دائرة خرقه سعادت و دایره امانات قدس (واقع در توپقاپی سرای) نگهداری می شدند. در سال 1846 احمد فتحی پاشا، فرمانده توپخانه عامره، با گردآوری سلاحهای باستانی، به احداث نخستین موزه عثمانی در محل کلیسای ”آیا ایرینی“ دست زد. در سال 1869 این موزه کوچک به نام ”موزه همایون“ نامیده شد. با حفریات متعدد باستانشناسی که در جریان سالهای بعد به عمل آمد تعداد زیادی اثر باستانی کشف شد. کشف این آثار، ضرورت احداث موزه های دیگری را پیش آورد. با استقرار جمهوریت توجهی بیشتر به موزه ها معطوف شد. از میان دیگر موزه هایی که در دوره جمهوریت شروع به فعالیت کردند می توان به موز های ”آثار ترک- اسلامی“، ”ایاصوفیه“ (که در سال 1934به صورت موزه درآمد)، ”مردمشناسی آنکارا“ (1928) و ”مولانا“ (1927) اشاره کرد.

فهرست مطالب:
مقدمه
تقسیم بندی موزه های ترکیه
آدانا (موزه باستانشناسی)
آدی یامان
آدی یامان (موزه هوای باز نمرود)
آنتالیا
آنکارا (موزه تمدنهای آسیای صغیر)
آنکارا (موزه مردم شناسی)
آنکارا (موزه جنگ استقلال)
آنکارا (موزه جمهوریت)
آنکارا (موزه دولتی نقاشی و مجسمه)
آیدین
ارزروم (موزه باستان شناسی)
ارزروم (موزه آثار ترک- اسلامی)
ازمیر (موزه باستان شناسی)
ازمیر (موزه باستانشناسی افس)
استانبول (موزه توپقاپی سرای)
استانبول (موزه آثار ترک-اسلامی)
استانبول (موزه ایاصوفیه)
استانبول (موزه باستانشناسی)
استانبول (موزه آثار شرق قدیم)
استانبول (دلمه باغچه سرای)
بورسه (موزه باستانشناسی)
بورسه (موزه آثار ترک- اسلامی)
دنیزلی
قونیه (موزه مولانا)
قونیه (موزه باستان شناسی)
نوشهر (موزه باستان شناسی و مردم شناسی حاجی بکتاش)
نوشهر (موزه درگاه حاجی بکتاش)

این فایل با فرمت پاورپوینت در 33 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

هدیه محصول:
فایل WORDهمین محصول(20صفحه)

    قیمت : 23000 تومان

    خرید و دانلود

    • پاورپوین.21ت موزه های ترکیه

    • شناسه محصول :68965
    • موضوع : معماری
    • فرمت اصلی فایل : pptx
    • تعداد صفحات : 33
    • حجم فایل: 0.6 مگابایت
برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.
توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.
بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.
در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره های 09192682620 و 09909964245 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.
اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.
برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com